Verkstadsansvarig säljare/mekaniker

Nu söker vi en säljare/mekaniker med ansvar för vår släpvagnsverkstad i Tingsryd. I din roll kommer du vara ansiktet utåt i vår verkstad och sköta försäljning av reservdelar, däck, skriva offerter, besiktiga försäkringsskador och sköta verkstadsplanering. Du kommer också att jobba praktiskt med utrustning av släpvagnar och bistå verkstadspersonalen vid större renoveringsjobb.

OM OSS

Trailerpartner Tingsryd AB är en av de större och snabbast växande släpvagnshandlarna i södra Sverige. Vi representerar flera av de största varumärkena och är en fullservicehandlare med försäljning av nya och begagnade släpvagnar, hästtransporter, båttrailer, tillbehör och reservdelar. I vår verkstad servar, reparerar och restaurerar vi släpvagnar och hästtransporter, upp till 3500 kg totalvikt, av alla fabrikat. Vi är också skadeverkstad och har en fullt utrustad däckavdelning.

VI SÖKER

Nu söker vi dig som är eller vill bli säljare och vill ha en utmanande roll med mycket kundkontakt, eget budgetansvar och som trivs med att arbeta strukturerat tillsammans med andra människor. I din roll som verkstadsansvarig säljare hos oss blir du ansiktet utåt mot våra verkstadskunder. Du kommer sköta driften och försäljningen i vår verkstad samt bistå i utvecklingen av vår webbshop. Du får eget budgetansvar och kommer jobba nära både leverantörer och kunder.

Dina viktigaste arbetsredskap blir telefonen, datorn och ett trevligt bemötande. Som verkstadsansvarig säljare kommer du också att få jobba praktiskt och sköta montering av tillbehör och utrustning av sålda vagnar, iordningställande av inbytta släp samt bistå verkstadspersonalen vid större renoveringsjobb.

Arbetet är förlagt till vår verkstad på Lokgatan i Tingsryd. Arbetstiden är heltid, mån-fredag 7-16 alt 8-17.

För att du ska vara rätt person för tjänsten ser vi att du har någon form av tidigare verkstadserfarenhet. Kanske som mekaniker eller säljare med intresse av att skruva. Eftersom vi jobbar med släpvagnar krävs minst körkortsbehörighet B96 eller BE.

KRAV

  • Körkortsbehörighet B96 alt BE
  • Relevant mekanisk bakgrund
  • God dator- och telefonvana

VI ERBJUDER

  • Ett varierande jobb på ett växande företag
  • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person
  • Fast månadslön
  • Tjänstetelefon och dator
  • Regelbundna utbildningar både internt och extern
  • Friskvårdsbidrag och förmånliga personalerbjudanden
  • Hos oss kommer du jobba i ett företag som bryr sig om sina anställda och tar möjligheten att växa tillsammans på allvar. Vi är en tight personalgrupp med högt i tak som jobbar mot gemensamma mål.

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Skicka ett mejl med en beskrivning av dig själv och bifoga gärna ditt CV. Skriv också några rader om varför du söker tjänsten hos oss.

Mejla till ekonomi@trailerpartner.se och märk ämnesraden med Verkstadsansvarig säljare.

Sista ansökningsdag: 2023-07-31

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.