Vi är stolta återförsäljare av Ifor Williams Trailers släpvagnssortiment som vi även är serviceverkstad för, auktoriserade av generalagenten Trailerimport i Norden AB.

Ifor Williams Trailers har i mer än 60 år tillverkat släpvagnar för att göra ditt arbetsliv enklare och din fritid bättre! Ifor Williams förser landets entreprenörer, lantbrukare och hästägare med säkra och stabila transportlösningar, designade för att hålla för belastning och över tid.

I det stora sortimentet av släpvagnar hittar du alla typer av släp: obromsade lättare släpvagnar, EU-släp, flaksläp, gallervagnar, maskinsläp, entreprenadsläp, tippsläp, biltransporter och skåpsläp. Självklart hittar du säkra släpvagnar för att transportera boskap och naturligtvis de omåttligt populära hästtransporterna, kända för sin höga kvalitet, stabilitet och säkerhet.

Alla dessa varianter av släp finns i grundmodeller som kan varieras i utrustning, storlek, antal axlar och totalvikt. Totalt utgör det nära 1300 olika variationer - för att du ska få den transportlösning som passar just dina önskemål! Välkommen att diskutera dina transportbehov med oss!