Släpvagnar

Hos oss hittar du nya och begagnade släpvagnar. Vi är återförsäljare för de största leverantörerna på marknaden och försöker alltid ha ett välfyllt lager med släpvagnar i olika storlek och prisklasser för snabb leverans.
I vår utställning hittar ni, förutom vanliga flaksläp med byggskivemått, även maskintrailer, båttrailer, skåpsläp, högbyggda släp, biltransport, kåpsläp, manskapsbodar och tippvagnar.

Många av våra släp går att individanpassa efter önskemål. Genom vårt nära samarbete med våra svenska leverantörer kan vi tillsammans erbjuda speciallösningar och specialvagnar för att möta dina eller ditt företags behov.

Trailerpartner Tingsryd AB är en fullservicehandlare. Detta betyder att vi förutom försäljning även tillhandahåller allt som rör ditt släpvagnsliv. Vi har serviceverkstad som utför utrustning, reparationer, däckservice och skadereparationer samt erbjuder reservdelar till de flesta släpvagnar på marknaden. Hos oss köper du inte bara en släpvagn. Vi är med dig som partner genom hela ditt släpvagnsägande.

Kontakta oss för prisförslag