TRAILERPARTNER - DIN LOKALA SLÄPHANDLARE


Vi är din lokala släpvagnshandlare.

Försäljning - Service - Tillbehör - Reservdelar

Hos oss hittar ni nya släpvagnar av märkena Brenderup, Ifor Williams, Tiki treiler, Debon, Reko Trailer, Respo och nya hästransporter från FORZAB och Ifor Williams. Givetvis har vi också begagnade vagnar i olika prisklasser.
Vår vision är att vara en självklar och heltäckande partner när det kommer till er och er släpvagn. Vare sig du ska köpa nytt släp eller vill komplettera ditt nuvarande med tillbehör eller kanske behöver reparation eller reservdelar så garanterar vi ett seriöst bemötande och en hög servicenivå. I vår försäljning hittar ni nya och begagnade släpvagnar i olika utföranden och i verkstaden hjälper vår erfarna och kunniga personal er med allt som rör underhållet av er släpvagn.

Vår affärsidé är enkel. Vi vill sälja prisvärda släp och produkter som vi själva tycker om och tror på.
Hos oss är alla kunder lika mycket värda och vi gör vårt bästa för att tillhandahålla god service och smidiga lösningar för dig som kund.

Sedan 2022-02-01 har vi tagit över verksamheten efter Rolf Eriksson Trailers och erbjuder utöver försäljning även service, reparationer, reservdelar, däckservice och skadereparationer i vår egen fullskaliga släpvagnsverkstad.

I vårt sortiment hittar ni allt från små släpvagnar för trädgårdsavfall till entreprenadsläp, maskintrailer, båttrailer, skåpsläp och hästtransporter. Vi erbjuder även begagnade släpvagnar och hästtransporter.

Vi har alltid ett välfyllt lager med de populäraste modellerna hemma för omgående leverans. Skulle ni vilja ha någon annan vagn i vårt sortiment så kan vi ofta, genom vårt nära samarbete med generalagenten i Sverige, erbjuda leverans inom ett par veckor.

Våra vagnar levereras alltid monterade och färdiga att använda.

Vi samarbetar med Santander Consumer bank och Wasa kredit som erbjuder finansieringslösningar för både företag och privatpersoner.

Välkommen!

 

Nu gör vi ett krafttag för att få ner fraktkostnaderna på vägg- och golvskivor till släp och hästtransport. Vi kommer från och med nu köra hemleverans av vägg- och golvskivor till fast fraktpris 1595:-/order. Alltså oavsett om du beställer en skiva eller vill ha till en hel hästtransport så kostar frakten endast 1595:-.
Vi kör med egen bil och...

Under perioden 9/1 - 28/2 2023 bjuder vi på fri hemleverans till hela Sverige när du köper en ny hästtransport från oss på Trailerpartner.