TRAILERPARTNER - DIN LOKALA SLÄPHANDLARE I TINGSRYD OCH PÅ NÄTET


Vi är er lokala leverantör när ni ska köpa släpvagn, reservdelar och tillbehör.

Försäljning - Uthyrning - Tillbehör - Reservdelar

Hos oss hittar ni nya släpvagnar av märkena Tiki treiler, Debon, Reko Trailer, Respo och Vezeko. Vår vision är att vara en självklar och heltäckande partner när det kommer till er och er släpvagn. Vare sig du ska köpa nytt släp eller vill komplettera med tillbehör så garanterar vi ett seriöst bemötande och en hög servicenivå.

Här på Trailerpartner Tingsryd AB kan ni köpa släpvagnar, tillbehör och reservdelar. Vi är din lokala släphandlare i Tingsryd men också på internet.

Vår affärsidé är enkel. Vi vill sälja prisvärda släp och produkter som vi själva tycker om och tror på. För oss spelar det ingen roll om ni ska köpa en liten vagn till sommarstugan eller fem 3,5-tons maskintrailers.
Hos oss är alla kunder lika mycket värda och vi gör vårt bästa för att tillhandahålla god service och smidiga lösningar för dig som kund.

I vårt sortiment hittar ni allt från små släpvagnar för trädgårdsavfall till entreprenadsläp, maskintrailer, båttrailer och skåpsläp.

Vi har alltid ett välfyllt lager med de populäraste modellerna hemma för omgående leverans. Skulle ni vilja ha någon annan vagn i vårt sortiment så kan vi ofta genom vårt nära samarbete med generalagenten i Sverige erbjuda leverans inom ett par veckor.

I vår fysiska butik hittar ni de mest populära modellerna i olika utföranden så att ni i lugn och ro kan titta, känna och klämma på vagnen ni är intresserade av sen väljer ni själva om ni vill lägga er order online eller direkt på plats tillsammans med en av våra förmedlingskonsulter. Våra vagnar levereras alltid monterade och färdiga att använda. 


Vi samarbetar med Santander Consumer bank och Wasa kredit som erbjuder finansieringslösningar både för företag och privatpersoner.

Genom vårt nära samarbete med vår svenska generalagent kan vi erbjuda dig som kund korta leveranstider på både släpvagnar och tillbehör.

 

https://www.facebook.com/carpartnertingsryd