TRAILERPARTNER - DIN LOKALA SLÄPHANDLARE I TINGSRYD OCH PÅ NÄTET


Vi är din lokala släpvagnshandlare.

Försäljning - Uthyrning - Service - Tillbehör - Reservdelar

Hos oss hittar ni nya släpvagnar av märkena Brenderup, Tiki treiler, Debon, Reko Trailer, Respo och Nya hästransporter från FORZAB och Christ. Vår vision är att vara en självklar och heltäckande partner när det kommer till er och er släpvagn. Vare sig du ska köpa nytt släp eller vill komplettera ditt nuvarande med tillbehör eller kanske behöver reparation eller reservdelar så garanterar vi ett seriöst bemötande och en hög servicenivå. I vår försäljningslokal hittar ni nya och begagnade släpvagnar i olika utföranden och i verkstaden hjälper vår erfarna och kunniga personal er med allt som rör underhållet av er släpvagn.

Vår affärsidé är enkel. Vi vill sälja prisvärda släp och produkter som vi själva tycker om och tror på. För oss spelar det ingen roll om ni ska köpa en liten vagn till sommarstugan eller en 3,5-tons maskintrailer.
Hos oss är alla kunder lika mycket värda och vi gör vårt bästa för att tillhandahålla god service och smidiga lösningar för dig som kund.

Sedan 2022-02-01 har vi tagit över verksamheten efter Rolf Eriksson Trailers och erbjuder utöver försäljning även service, reparationer, reservdelar, däckservice och skadereparationer i vår egen fullskaliga släpvagnsverkstad.

I vårt sortiment hittar ni allt från små släpvagnar för trädgårdsavfall till entreprenadsläp, maskintrailer, båttrailer, skåpsläp och hästtransporter. Vi erbjuder även begagnade släpvagnar och hästtransporter.

Vi har alltid ett välfyllt lager med de populäraste modellerna hemma för omgående leverans. Skulle ni vilja ha någon annan vagn i vårt sortiment så kan vi ofta genom vårt nära samarbete med generalagenten i Sverige erbjuda leverans inom ett par veckor.

I vår fysiska butik hittar ni de mest populära modellerna i olika utföranden så att ni i lugn och ro kan titta, känna och klämma på vagnen ni är intresserade av sen väljer ni själva om ni vill lägga er order online eller direkt på plats tillsammans med en av våra förmedlingskonsulter. Våra vagnar levereras alltid monterade och färdiga att använda.

Vi samarbetar med Santander Consumer bank och Wasa kredit som erbjuder finansieringslösningar både för företag och privatpersoner.

Genom vårt nära samarbete med vår svenska generalagent kan vi erbjuda dig som kund korta leveranstider på både släpvagnar och tillbehör.

 

https://www.facebook.com/carpartnertingsryd