Service

I vår verkstad servar och reparerar vi släpvagnar och hästtransporter från alla fabrikat på marknaden.

Vi är auktoriserad märkesverkstad för samtliga märken som vi representerar och tillhandahåller alltid originaldelar till dessa.

Precis som alla fordon kräver din släpvagn underhåll och översyn. Släpvagnsbranschen rekommenderar att service utförs var 12:e månad.
Oavsett vilken typ av släpvagn du har så lönar det sig med en årlig översyn. Detta förebygger stillestånd och stora reparationer som en följd av onödigt slitage på bl.a bromsar, däck, påskjut och kulhandske.

Vid en släpvagnsservice gör vi följande:

Demontering/montering av hjulbromsar - Rengöring av bromssköld och trumma - Kontroll av bromsband - Kontroll av bromsvajer - Uppsmörjning av bromskomponenterna i trumman - Justering av bromsar för korrekt bromsverkan - Kontroll av däck = ålder, slitage, sprickor, lufttryck -Kontroll av hjullager - Kontroll av påskjutsbroms - Smörjning av påskjutsbroms - Kontroll av kulhandske - Smörjning av kulhandske - Kontroll av axlar - Kontroll av bussningar - Kontroll av bladfjädrar - Kontroll av all belysning/reflexer - Kontroll och smörjning av alla dörrar, ramper, gångjärn m.m. - Kontroll och smörjning av lås - Allmän kontroll av släpets skick och eventuella kommande problem

Prislista service

Obromsad släpvagn/båttrailer

595 kr

Bromsad enkelaxel

1295 kr

Bromsad boggie/dubbelaxel

1875 kr

Bromsad trippelaxel

2775 kr

Husvagn/Hästtransport enkelaxel

Avser bromssystem och vagnens yttre komponenter. Ej bodel.

1875 kr

Husvagn dubbelaxel

Avser bromssystem och vagnens yttre komponenter. Ej bodel.

2395 kr