Proaktiv släpvagnssäljare

Sista ansökningsdag: 2024-07-30

Nu söker vi en proaktiv släpsäljare till kontoret i Tingsryd.

Som första släpföretag i branschen söker vi nu en Släpvagnssäljare som ska jobba aktivt med att boka möten, styra upp event/visningar och besöka kunder på fältet. Du kommer ensam (med stöttning av teamet i Tingsryd) ansvara för hela affären från första kontakt till order och leverans.

Om oss
Trailerpartner Tingsryd AB är ett expansivt släpvagnsföretag som på kort tid har blivit en av de större renodlade släphandlarna på den svenska marknaden. Vi är en fullservicehandlare och erbjuder försäljning av nya släpvagnar och hästtransporter från marknadens största varumärken.
Utöver dessa säljer vi också begagnade släpvagnar och hästtransporter samt erbjuder service, reparationer, renoveringar, däcktjänster och reservdelar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en självständig, säljande roll idag och inte är rädd för att lyfta luren.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning av kapitalvaror och/eller närliggande tjänster.

Du som söker delar vår passion för service, kundkontakt och försäljning. Du ska ha dator- och telefonvana samt trivas med högt i tak och många bollar i luften.

Tidigare erfarenheter av uppsökande försäljning och ett kontaktnät eller erfarenhet från entreprenad- /bygg- eller häst-sektorn är meriterande men inte avgörande.

Körkortsbehörighet B är ett krav och B96/BE är meriterande.

Vad erbjuder vi?

Tjänsten är heltid 100% och arbetstiderna är 7-16 alt 8-17 måndag-fredag. Helgjobb och eventjobb är obligatoriskt vid tillfällen då detta krävs.

Ditt arbete kommer att vara förlagt till fältet men mellan möten och visningar kommer du också att spendera tid på försäljningen i Tingsryd. Här har vi även vår stora visning dit du kan bjuda in kunder för att utforska vårt breda sortiment av släpvagnar och hästtransporter.

Du kommer att få jobba med några av de största varumärkena i Släpvagnsbranschen och bli en viktig del av vår fortsatta resa mot att bli en av Sveriges största släpvagnshandlare.

Som proaktiv säljare blir du en viktig kugge i vår växande verksamhet och goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Tjänstebil finns att tillgå och möjlighet till förmånsbil kommer att finnas efter avslutad provanställning.

Lön: Fast del + Provision

6 månaders provanställning.

Låter det intressant?

Skicka CV och skriv några rader om dig själv till:

daniel@trailerpartner.se

Märk ämnesraden med Säljare - "ditt namn"

Din ansökan ska vara oss till handa senast 2024-07-30

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.